Nyhedsbrev

Få vores Nyhedsbrev

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

Tip en ven

Funklende farver smeltes på papir
Kursus ved Rúna K. Tetzschner

Kunstneren demonstrerer sin usædvanlig billedteknik
i Galleri Blokhus lørdag 11. oktober kl. 12-16
og holder kursus i samme teknik søndag 12. okt. kl. 12-16
 
 
Galleri Blokhus får besøg af den dansk-islandske billedkunstner Rúna K. Tetzschners, lørdag den 11. oktober. Rúna arbejder med sin specielle billedteknik hvor bl. a. funklende pulverfarver (guld, sølv, platin o.s.v.) smeltes på papiret med et embossing apparat. Rúna udstiller fast i galleriet men nu er der mulighed for at træffe hende selv og se hvordan kunstværkerne fremstilles.
 
Søndag den 12. oktober kl. 12-16 underviser Rúna K. Tetzschner i denne billedteknik og kalligrafi. Der tegnes og males med specielle akvareltusfarver og fint glimmer, og det glitrende pulver smeltes på billederne. Hvis man har lyst til at kalligrafere en lille tekst, f.eks. et digt eller en besked, kan man også få vejledning til det. I så fald kan man selv medbringe en tekst man vil kalligrafere eller vælge noget fra Rúnas repertoire.
 
Prisen er kr. 400,- + 50,- kr. for materialer.
Tilmelding på tlf. 70 23 17 50
 
Kom og oplev farver smeltet på papir, se det gjort og prøv selv.
Rúnas kunst formidler naturens forvandlingskraft og spirituelle dimensioner; den handler bl.a. om menneskernes glæde i naturen og den forhøjede energi og indre fred man der kan opnå. Eventyr og digte giver også inspiration.
 
Rúna er islandsk-dansk fordi hun er datter af danskere som flyttede til Island, og derfor er født, opvokset og bosat i Island. Men hun har også en tilknytning til Danmark. Rúna studerede syv år på Reykjavík kunstskole og er ud over det udlært filolog fra Islands Universitet, hvor hun nu studerer videre med fokus på oldnordisk religion. Ved siden af billedkunsten er hun forfatter og har bl.a. arbejdet på forskellige islandske museer.